KERTSZAKERTO.HU

36 34/786-916   iroda@kertszakerto.hu

kertszakerto.hu

ÁRAINK

 

A szakértői vélemény készítéséhez, vagy szaktanácsadáshoz, előzetes információra van szükségünk.

A rövid leírást az esetről, vagy ügyről kérem küldje emailen,/ iroda@kertszakerto.hu / vagy levélben, ennek elsődleges tanulmányozása díjmentes.

A személyes konzultáció azon része is, mely az ügy megismerése céljából szükséges, szintén díjmentes. Ügyfélfogadási időben a vértesszőlősi irodában-kérjen időpontot a titkárságon 34-786-916/

Az ügy előzetes megismerése után tudunk javaslatot tenni a szakértés menetére és annak várható költségére.

Helyszíni szemle: Az ügy/probléma pontos megismerése és felmérése érdekében helyszíni szemle szükséges, melynek díja 15.000.-Ft + 6500Ft/óra+kiszállási díj Vértesszőlőstől számítva 80Ft/km-oda,- vissza számítva.

Szakértői vélemény: A szakértői vélemény 3 példányban készül, a díjak jegyzéke /szükség esetén/ 4 példányban, melyből három példány a szakvéleményhez fűzve szerepel.

A szakvélemény szövege elektronikus formában, valamint a keletkezett digitális anyagok (PDF., JPG, MPG formátumban) CD vagy DVD hordozón kerülnek a megrendelőhöz.

Nem büntető eljárásban történő kirendelés, illetve magán megbízás esetén érvényes díjak:

Szakértői díj a szakvélemény elkészítéséhez szükséges idővel arányos, az ügy megismerését követően árkalkulációt végzünk!

A rendelkezésre álló iratok helybeni tanulmányozása, valamint az első 1 óra konzultáció az ügy megismerése érdekében ingyenes!