Ön szerint...
Kitől várja a megoldást?
 

Áraink

 

A szakértői vélemény készítéséhez, vagy szaktanácsadáshoz, előzetes információra van szükségünk.

A rövid leírást az ügyről kérem küldje emailen,/ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. / vagy levélben, ennek tanulmányozása díjmentes.

A személyes konzultáció azon  része, mely az ügy megismerése céljából szükséges, szintén díjmentes ügyfélfogadási időben a vértesszőlősi irodában-kérjen időpontot a titkárságon/34-786-916/

Az ügy előzetes megismerése után tudunk javaslatot tenni a szakértés menetére és annak várható költségére.


Helyszíni szemle:Az ügy/probléma pontos megismerése és felmérése érdekében helyszíni szemle szükséges,melynek díja 4500Ft/óra+kiszállási díj Vértesszőlőstől számítva 80Ft/km


Szakértői vélemény:A szakértői vélemény 3 példányban készül, a díjak jegyzéke 4 példányban, melyből három példány a szakvéleményhez fűzve szerepel.
A szakvélemény szövege elektronikus formában, valamint a keletkezett digitális anyagok (.JPG, .MPG vagy más formátumban) CD vagy DVD hordozón kerülnek a megrendelőhöz.


Nem büntető eljárásban történő kirendelés, illetve magán megbízás esetén érvényes díjak:

Szakértői díj  a szakvélemény elkészítéséhez szükséges  idővel arányos, az ügy megismerését követően  árkalkulációt végzünk!

A rendelkezésre álló iratok  helybeni  tanulmányozása, valamint az első 1 óra konzultáció az ügy megismerése érdekében ingyenes!


Alap díj szakvéleményhez

További szakértői óradíj

9 000 Ft

6 000 Ft

Költség átalány

díj 35%-a

Szakközreműködő óradíj

4 500 Ft

Az írásbeli szakvélemény készítésének  alapdíja

40 000 Ft

Szóbeli szaktanácsadás óradíja

6 000 Ft